Reviews Kinderdagverblijf Snoopy

Hieronder leest u de reviews die onafhankelijk zijn geschreven op Google. Kinderopvang Snoopy krijgt een beoordeling van 5 sterren!

Wij brengen ons zoontje nu ruim een jaar naar Snoopy. Hij is er helemaal weg van. De leidsters zijn heel bedreven, vakkundig, betrokken en weten het altijd superleuk voor de kinderen te maken.

Het is erg fijn dat de tijd genomen wordt om toe te lichten hoe de dag is geweest en hoe het met de ontwikkeling van ons zoontje gaat. Ook erg prettig is de informatievoorziening. Via de mail en via de Snoopy app worden we altijd perfect op de hoogte gehouden. Als er iets geregeld of aangepast moet worden gaat het overleg heel makkelijk en snel.

Ik kan Snoopy aan iedereen aanraden. Je merkt aan alles dat plezier en kwaliteit in een hoog vaandel staan en beide zaken worden ook voor de volle 100% waargemaakt.

Google review, René Jurgens

Onze zoon en dochter zitten bij Snoopy en bso woodstock. Het gebouw straalt warmte en gezelligheid uit. Daarnaast werken er erg enthousiaste, lieve en kundige leidsters. Ze zijn altijd bereid met je mee te de denken en te kijken naar oplossingen. Er wordt zoveel mogelijk tijd en andacht besteedt aan de kinderen. Door de kleinschaligheid kennen de ouders alle medewerkers en de medewerkers alle kinderen. Informatie over de kinderen wordt bij de leidsters onderling goed doorgegeven, men is altijd goed op de hoogte. Dit zorgt voor vertrouwen bij ons als ouders.
Wat wij tot snot erg fijn vinden om te zien is dat er met regelmaat leuke en leerzame uitjes/dingen gedaan worden. Onze kinderen gaan over het algemeen graag naar de opvang en hebben het erg naar hun zin!

Google review, Britt A.

Snoopy is een ontzettend kundige kinderopvang. Alleen het pand straalt