Reviews Kinderdagverblijf Snoopy

Hieronder leest u de reviews die onafhankelijk zijn geschreven op Google. Kinderopvang Snoopy krijgt een beoordeling van 5 sterren!

Wij brengen ons zoontje nu ruim een jaar naar Snoopy. Hij is er helemaal weg van. De leidsters zijn heel bedreven, vakkundig, betrokken en weten het altijd superleuk voor de kinderen te maken.

Het is erg fijn dat de tijd genomen wordt om toe te lichten hoe de dag is geweest en hoe het met de ontwikkeling van ons zoontje gaat. Ook erg prettig is de informatievoorziening. Via de mail en via de Snoopy app worden we altijd perfect op de hoogte gehouden. Als er iets geregeld of aangepast moet worden gaat het overleg heel makkelijk en snel.

Ik kan Snoopy aan iedereen aanraden. Je merkt aan alles dat plezier en kwaliteit in een hoog vaandel staan en beide zaken worden ook voor de volle 100% waargemaakt.

Google review, René Jurgens

Onze zoon en dochter zitten bij Snoopy en bso woodstock. Het gebouw straalt warmte en gezelligheid uit. Daarnaast werken er erg enthousiaste, lieve en kundige leidsters. Ze zijn altijd bereid met je mee te de denken en te kijken naar oplossingen. Er wordt zoveel mogelijk tijd en andacht besteedt aan de kinderen. Door de kleinschaligheid kennen de ouders alle medewerkers en de medewerkers alle kinderen. Informatie over de kinderen wordt bij de leidsters onderling goed doorgegeven, men is altijd goed op de hoogte. Dit zorgt voor vertrouwen bij ons als ouders.
Wat wij tot snot erg fijn vinden om te zien is dat er met regelmaat leuke en leerzame uitjes/dingen gedaan worden. Onze kinderen gaan over het algemeen graag naar de opvang en hebben het erg naar hun zin!

Google review, Britt A.

Snoopy is een ontzettend kundige kinderopvang. Alleen het pand straalt al veel warmte en liefde uit. Dit creëert gelijk hoge verwachtingen.
De leidsters zijn super lief en enthousiast en maken die verwachtingen meer dan waar! Ze hebben hart voor de zaak en oog voor de individuele wensen van kind en ouders. Tevens zijn ze in staat om alle kinderen van voldoende liefde en aandacht te voorzien.
Dit alles maakt dat ik mijn kind altijd met een fijn gevoel achterlaat.

Mijn zoon gaat drie dagen in de week naar Snoopy en heeft het erg naar zijn zin.
Iedere keer als ik hem ophaal is er voldoende ruimte voor een overdracht m.b.t. de ontwikkeling en hoe de dag verlopen is.
Ook is er een app waar alles in terug te vinden is. Super handig!

Kortom: geen moment spijt van de keuze voor Snoopy

Google review, Fenna Buitenhuis

Een zeer goede en fijne kinderopvang. Mijn zoontje komt 3 dagen in de week en is altijd helemaal voldaan aan het eind van de dag.
Wat ik het allerfijnst vindt is de persoonlijk aandacht voor het kind. Altijd als ik hem ophaal krijg ik een overdracht, waardoor ik het gevoel heb er een beetje bij te zijn geweest. En als je er behoefte aan hebt kun je altijd even bellen hoe het gaat. Daarnaast wordt je d.m.v. de app de hele dag op de hoogte gehouden en kun zo nu en dan genieten van een foto!
Tot slot maken alle leuke activiteiten het helemaal af! De kinderen komen veel buiten, maken leuke uitstapjes (monkey town, apenheul etc.) en ze worden meegenomen in de verzorging van de dieren wat ik zelf erg belangrijk vind!
Voor mij is Snoopy de nr. 1 kinderopvang en leuk detail is dat ik er zelf als kind 5 dagen per week heen ging 🙂
En als mijn zoontje straks naar de basisschool gaat, gaat hij zeker ook naar BSO Woodstock!

Google review, Nicky Houtkamp-Vossen

Mijn dochter voelt zich enorm thuis bij Snoopy. Ze gaat er drie dagen per week naartoe en wandelt er altijd vrolijk naar binnen. Ik waardeer de medewerkers vooral vanwege hun aandacht voor ieder kind, zijn of haar eigen ritme en ontwikkeling. Binnenkort gaat ook mijn zoontje naar Snoopy, hopelijk met net zoveel plezier, daar heb ik alle vertrouwen in!

Google review, Cindy Gelderman

Zeer goede kinderopvang. Erg betrokken, wenst het beste voor je kind en doen leuke dingen, uitjes, Etc..

Google review, Thunder Cell

Mijn kinderen zitten hier al jaren!ze voelen zich thuis. Breng mijn kinderen hier met een goed gevoel weg!lieve leidsters, goeie communicatie en wisselende activiteiten!!!oftewel een top kinderdagverblijf en bso

Google review, Elvira van Eldik

Een geweldige kinderopvang op een prachtige ruime locatie! Mooie ruime lokalen voor de kinderen en 2 prachtige (speel)tuinen met speeldorp. Onze zoon gaat er alweer 3 jaar naar toe en wij brengen ons kind met de volste vertrouwen. Er wordt veel met de kinderen gedaan en je kan als ouder met al je vragen en opmerking bij de leidsters terecht. Ook vind hij het altijd leuk om naar Snoopy te gaan.
Wij wonen aan de andere kant van Apeldoorn en moeten er elke week een stuk voor rijden maar dat hebben er zeker voor over. Dikke pluim voor iedereen van Snoopy!!!

Google review, Nathalies Bruidsmode

Onze 2 kinderen hebben vanaf baby tot en met de BSO een hele fijne tijd gehad op Snoopy/Woodstock. Het is een tweede thuis geworden, waar we onze kinderen vol vertrouwen gebracht hebben. Er worden veel en leuke activiteiten georganiseerd, voor elk kind wat wils. De overdracht bewijst elke keer weer dat er aandacht is voor elk kind. We gaan Snoopy/Woodstock nog missen als onze jongste binnenkort ook naar de middelbare gaat!

Google review, Frank Salzmann

Onze dochter gaat al ruim een anderhalf jaar naar Snoopy! Elke donderdag is ze blij als ze de leidsters ziet en laten wij haar met een gerust hart achter op Snoopy.
Wij weten dat Snoopy ook echt doet wat ze vertellen. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen, ze weten precies wat je kind nodig heeft en het samen eten en drinken is gezellig en knus. Daarnaast zijn er veel leuke, leerzame, verschillende en gezellige activiteiten voor alle kinderen. Er wordt goed gekeken waar je kind aan toe is en je wordt als ouder goed op de hoogte gehouden van de dingen die er spelen op Snoopy. Ook zien de verschillende ruimtes er goed uit en is het Bon Bini dorp een superleuke plek voor de kinderen om te spelen!

Google review, Cynthia Bourgonje

Mijn dochter ging eerst naar de kinderopvang. Beviel echt uitstekend. Leidsters zijn echt betrokken en weten ook te vertellen wat mijn dochter die dag had gedaan. Ze doen ook leuke dingen met de groep. Was echt een supertijd voor die kleine!

Nu gaat ze naar de BSO. Dat is uiteraard wel wennen, maar ook hier alleen maar positieve ervaringen. Als het mooi weer is, gaan ze er geregeld op uit. Ook kunnen ze elke dag kiezen uit een aantal activiteiten. Kortom. Top!

Google review, Jeroen

Onze dochter Jasmijn gaat sinds vorig jaar naar de Kinderopvang Snoopy Woodstock. Ze heeft het er altijd erg naar haar zin! De “juffen” zijn bekwaam en vriendelijk. Tijdens de vakanties worden er altijd leuke activiteiten aangeboden. Kortom een echte aanrader. Onze zoon gaat er volgend jaar ook zeker naartoe!

Google review, Goffe Venema

alleen maar goede ervaringen! Onze zoon van 5 maanden halen we altijd tevreden op!

Google review, Murray en Wendy Ford

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en [...]

[dc_social_wall id="7982"]