Peuterspelen de Vlinders

De opvang bij de Vlinders is een combinatie van kinderopvang (hele en halve dag opvang) en peuterspeelzaal opvang op woensdag en vrijdagochtend.
In de huiselijke en sfeervolle groep krijgen de kinderen, in de leeftijd van 2-4 jaar, alle ruimte om zich te ontwikkelen.
De Vlinders maken ook gebruik van de extra faciliteiten zoals ons springkussen, het Bon Bini Dorp en verzorgen met een van de medewerksters onze konijnen.

Zelf meenemen

Kinderopvang Snoopy zorgt voor luiers, vers fruit, thee e.d. Wij vragen u om reservekleding mee te geven.

Bekijk specialisaties team

De peuteropvang is een combinatie van de peuterspeelzaal en de kinderopvang. De kinderen krijgen een een gevarieerd aanbod van activiteiten aangeboden ter voorbereiding op school, die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Daarnaast leren kinderen ook samen te spelen, samen te delen en het omgaan met regels en afspraken.

Gaat uw zoon/dochter rond het 4e jaar naar PCBO de Korenaar? Dan is er tevens ruimte om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de kleuters in de kleuterklassen.

Oops...
Slider with alias verticaal groep not found.
Wij vangen de kinderen op in een huiselijke omgeving waar zij en de ouders zich gauw thuis voelen. De (spel)materialen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen worden opgevangen door vertrouwde/vaste pedagogisch medewerksters. De kinderen zullen o.a. daardoor sneller gewend en vertrouwd raken met ons en dat komt hun ontwikkeling ten goede. Vaste invalkrachten vallen op de groep in bij ziekte en verlof. Het management bestaat uit medewerkers die werkzaam zijn geweest in de kinderopvang en zijn dagelijks op Snoopy werkzaam om de groepen te ondersteunen en de kwaliteit te bewaken.

Peutergym

In het spellokaal hebben wij de ruimte en de materialen om met de kinderen te gymmen! Peutergym stimuleert de motorische en sociale ontwikkeling van de kinderen; klimmen, klauteren een koprol oefenen, maar ook samen een spelletje doen, op je beurt wachten en leren delen.

Muziekles

Om de week klinkt het ons als muziek in de oren, als één van onze pedagogisch medewerkster, met haar muziekles van start gaat.|
De les heeft een duidelijke opbouw; welkom heten d.m.v. een lied gevolgd door een muziekactiviteit zittend in de kring, daarna een muziekactiviteit waarbij de kinderen heel actief kunnen zijn en als afsluiting een ‘dag-liedje’.

De lessen duren ong. 15 minuten en de muziekinstrumenten zijn een vast onderdeel.

extra services

Benieuwd naar hoe de peuteropvang verloopt? Via de Snoopy App houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Via de app ontvangt u foto’s van de activiteiten en door middel van de nieuwsbrief informeren wij u over bijzondere activiteiten en nieuwe ontwikkelingen.

Opvang bij Snoopy’s peuterspeelzaal valt onder de Wet kinderopvang en dat betekent dat u recht hebt op kinderopvangtoeslag
Peuterspeelzaalopvang op woensdag-, en vrijdagochtend van 08.30-12.00 uur kunt u reserveren voor 41 weken per jaar (exclusief de vakanties).

Wij vinden het belangrijk kinderen in contact te brengen met dieren, en ze ook spelenderwijs kennis te laten maken met de natuur. Met de kinderen verzorgen we onze konijnen die in hun mooie verblijf in de een aparte tuin wonen.

Ieder jaar organiseren we een ‘kriebelbeestjes maand’ en verzorgen we met de kinderen de planten in onze moestuin; Wat groeit er in de moestuin, hoe ziet het eruit en vooral hoe smaakt het….

Hij is helemaal weg van Snoopy

Wij brengen ons zoontje nu ruim een jaar naar Snoopy.

Google review, René Jurgens

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en [...]

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en [...]

[dc_social_wall id="7982"]