Oudercommissie

Ouders worden actief betrokken bij het beleid van de opvang. Kinderopvang Snoopy en Buitenschoolse opvang Woodstock hebben een gezamenlijke oudercommissie. Hieraan nemen twee ouders van Kinderopvang Snoopy en twee ouders van Buitenschoolse opvang Woodstock deel. Meerdere malen per jaar vergaderen zij met ons management  en geven advies over onderwerpen zoals het pedagogisch beleidsplan, risico inventarisatie o.h.g.v. veiligheid en gezondheid, voeding en openingstijden.

Voor ideeën, vragen en tips kunt u contact met de oudercommissie opnemen via snoopywoodstockoc@outlook.com. Hieronder stellen de leden van de oudercommissie zich aan u voor:

Feikje Bloemendaal (voorzitter)

Mijn naam is Feikje Rutte-Bloemendaal (tweede van links op de foto). Ik ben 43 jaar en getrouwd met Eric.  Onze dochters Emily en Cecilia gaan op dinsdag, donderdag en vrijdag naar Snoopy. Ik werk 4 dagen in de week als klantenservicemedewerkster bij Wolters Kluwer Twinfield.

Ik vind het prettig betrokken te zijn bij de ontwikkelingen binnen Snoopy. Het is fijn om samen met de OC een positieve bijdrage te kunnen leveren.

Mirjam Hendrikse-Poppe

Mijn naam is Mirjam Hendrikse-Poppe (uiterst links op foto). Samen met mijn man, Michiel, hebben we twee dochters, Puck en Roos. Zij worden opgevangen bij BSO Woodstock op maandag, dinsdag en vrijdag. Op deze dagen ben ik met veel plezier werkzaam als planner bij SPV (Politie Vormingscentrum, “opleiden voor een veiliger Nederland”) in Vaassen.

Ons gevoel bij en ervaring met BSO Woodstock is erg goed, graag draag ik mijn steentje bij om, samen met de andere leden van de OC, de ouders van de kinderen van Snoopy en Woodstock te vertegenwoordigen.

Nicole Snellaars-Lamers

Mijn naam is Nicole Snellaars-Lamers (tweede van rechts op de foto). Ik ben getrouwd met Vincent en werk vier dagen in de week als strategisch adviseur bij de gemeente Dalfsen.

Onze zoons Tijmen (groep Teigetjes) en Jelmer (groep Ieniemienies) gaan op donderdag en vrijdagochtend naar Kinderopvang Snoopy.

Als lid van de oudercommissie lever ik graag een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock.

Ik vind het belangrijk dat er voldoende aandacht is voor de sociale en lichamelijke ontwikkeling van de kinderen, maar bovenal dat ze met plezier naar de kinderopvang komen.

Wieke Beumer

Mijn naam is Wieke Beumer (uiterst rechts op de foto) en samen met mijn man Roger heb ik twee kinderen (Merel en Mats) die met veel plezier naar de BSO gaan. Een steentje bijdrage door ouders te vertegenwoordigen in de oudercommissie. Dat is waar ik me graag een tijdje voor wil inzetten. Ik hoop dat dit naar tevredenheid gebeurt. Schroom niet om ons te benaderen met uw vragen of opmerkingen!


Hij is helemaal weg van Snoopy

Wij brengen ons zoontje nu ruim een jaar naar Snoopy.

Google review, René Jurgens

Themamaand

Afgelopen maand hebben wij gewerkt rond het thema wilde dieren. Er werden leuke boeken [...]

Hitteprotocol

Met dit warme weer is ons hitteprotocol van kracht. Dit betekent dat wij een [...]