Activiteiten

Naast onze ruime groepen, speelhal (met auto’s, zand,- en lego tafel, ballenbak en glijbaan) en uitdagende bso ruimtes (waar de peuters ’s ochtends gebruik van maken) bieden wij dagelijkse gevarieerde activiteiten aan die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren. Onze pedagogisch medewerksters zijn o.a. gespecialiseerd in babymassage, peutergym, muziekles en yoga.

We werken samen met een verzorgingstehuis en gaan maandelijks met een klein groepje op bezoek bij de ‘opa’s en oma’s’.

Samen met de kinderen onderhouden we onze moestuin; samen plantjes en zaden kopen, zaaien, verzorgen, oogsten en lekker opeten! Ook verzorgen we met de kinderen onze konijnen.

Maandelijks bieden we de kinderen een open deuren moment aan; de deuren van de groepen staan open en de kinderen mogen kiezen waar ze willen spelen. Op de groepen worden verschillende activiteiten aangeboden waar ze aan deel kunnen nemen.

A.d.h.v. themamaanden (thema’s zoals beroepen, vervoer, seizoenen, kriebelbeestjes) leren kinderen spelenderwijs meer over een bepaald onderwerp.

Iedere maand gaan we op uitstapje met onze Snoopybus, bolderkar of Stint (elektrische bolderwagen). We gaan bijv. naar het bos, de kinderboerderij of Apenheul. En niet te vergeten, we gaan ook iedere maand naar Monkey Town om heerlijk te klimmen en klauteren!

Gezellig samen op pad is voor de kinderen echt genieten!

Hij is helemaal weg van Snoopy

Wij brengen ons zoontje nu ruim een jaar naar Snoopy.

Google review, René Jurgens

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en [...]

Themamaand

Afgelopen periode hebben wij gewerkt rond het thema ‘Winter’. Op maandag 17 Februari starten wij [...]