Extra services

Als klant bij Kinderopvang Snoopy geniet je van allemaal extra services die we aanbieden.

Tijdens werkdagen kunnen ouders een verse maaltijd bij www.valkvers.nl bestellen, die ‘s middags vanaf 16.00 uur bij ons in de koelkast staat. Valkvers is onderdeel van Van der Valk Apeldoorn-Cantharel. Valkvers werkt met verse en gezonde producten en de gerechten staan in een handomdraai op tafel. Wat dacht u van gekonfijte groenten met zalm, boerenkool met worst of spareribs met krieltjes en rauwkost.

Iedere zes weken komt de kapster de kinderen knippen op Snoopy en Woodstock. Zij heeft veel ervaring met het knippen van kinderen op een kinderdagverblijf. U meldt uw kind aan via de App en voor € 10,- wordt uw kind geknipt. In onze maandelijks nieuwsbrief of via de app leest u wanneer zij op Snoopy en Woodstock aanwezig is en hoe u uw kind kunt aanmelden.

Snoopy en Woodstock werken samen met Monkey Town en dat betekent dat we iedere maand bij Monkey Town mogen spelen en dat is natuurlijk dolle pret! In de maandelijkse nieuwsbrief leest u steeds wanneer we met een deel van de groep naar Monkey Town gaan. www.monkeytown.eu

Kinderopvang Snoopy werkt samen met woonzorgcentrum de Matenhof, om gezamenlijke activiteiten met de bewoners te ondernemen zoals; spelletjes, liedjes zingen of een creatieve activiteit. Op een natuurlijke wijze komen deze leeftijdsgroepen tot stimulerende interacties.

Maandelijks gaat een groepje peuters naar de Matenhof. Bij de peuters en bewoners is er dan ook direct herkenning! Elk samenzijn heeft een vaste opbouw;  samen iets drinken, een activiteit en afscheid nemen. De bewoners brengen 1x per jaar (indien mogelijk) een bezoek aan ons kindercentrum.

Kinderopvang Snoopy en Miriam van Broekhuizen www.slajeslagmetgedrag.nl werken nauw samen. Indien gewenst ondersteunt Miriam (gedrag specialist) ons en ouders van Kinderopvang Snoopy, als zij vragen hebben over het gedrag van hun kind.

Bij Miriam kan je terecht als er vragen zijn rondom een kind.

Wanneer ga je naar een kindercoach? Soms loopt het even niet zo lekker met je kind. Je twijfelt of je kind wel weerbaar genoeg is, of je merkt dat het moeite heeft met het uiten van emoties. Je kind trekt zichzelf terug of is vaak boos. Soms zit een kind niet lekker in zijn vel en is het lastig om aan te geven waar dat door komt. Je gunt ieder kind dat het wel lekker in zijn vel zit. Of je nu ouder bent, leerkracht of met kinderen werkt.

Een kindercoach onderzoekt dan op een speelse manier waar het gedrag vandaan komt. Waar heeft dit kind eigenlijk behoefte aan?

Hij is helemaal weg van Snoopy

Wij brengen ons zoontje nu ruim een jaar naar Snoopy.

Google review, René Jurgens

Themamaand

Afgelopen maand hebben wij gewerkt rond het thema wilde dieren. Er werden leuke boeken [...]

Hitteprotocol

Met dit warme weer is ons hitteprotocol van kracht. Dit betekent dat wij een [...]