Extra services

Als klant bij Kinderopvang Snoopy geniet je van allemaal extra services die we aanbieden.

Tijdens werkdagen kunnen ouders een verse maaltijd bij www.valkvers.nl bestellen, die ’s middags vanaf 16.00 uur bij ons in de koelkast staat. Valkvers is onderdeel van Van der Valk Apeldoorn-Cantharel. Valkvers werkt met verse en gezonde producten en de gerechten staan in een handomdraai op tafel. Wat dacht u van gekonfijte groenten met zalm, boerenkool met worst of spareribs met krieltjes en rauwkost.

Iedere zes weken komt de kapster de kinderen knippen op Snoopy en Woodstock. Zij heeft veel ervaring met het knippen van kinderen op een kinderdagverblijf. U meldt uw kind aan via de App en voor € 10,- wordt uw kind geknipt. In onze maandelijks nieuwsbrief of via de app leest u wanneer zij op Snoopy en Woodstock aanwezig is en hoe u uw kind kunt aanmelden.

Snoopy en Woodstock werken samen met Monkey Town en dat betekent dat we iedere maand bij Monkey Town mogen spelen en dat is natuurlijk dolle pret! In de maandelijkse nieuwsbrief leest u steeds wanneer we met een deel van de groep naar Monkey Town gaan. www.monkeytown.eu

Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van de woordenschat. Daarnaast is het onder andere goed voor  de concentratie en stimuleert het de fantasie. Omdat dit zo belangrijk is komt er bij Kinderopvang Snoopy iedere maand een voorleestante op bezoek. Zij neemt voor ons een boek mee vanuit het thema en neemt ons mee in de meest fantastische avonturen. Het verhaal gaat pas echt leven wanneer zij haar koffer open doet. De koffer van de voorleestante zit namelijk altijd vol met verassingen!

Kinderopvang Snoopy werkt samen met woonzorgcentrum de Matenhof, om gezamenlijke activiteiten met de bewoners te ondernemen zoals; spelletjes, liedjes zingen of een creatieve activiteit. Op een natuurlijke wijze komen deze leeftijdsgroepen tot stimulerende interacties.

Maandelijks gaat een groepje peuters naar de Matenhof. Bij de peuters en bewoners is er dan ook direct herkenning! Elk samenzijn heeft een vaste opbouw;  samen iets drinken, een activiteit en afscheid nemen. De bewoners brengen 1x per jaar (indien mogelijk) een bezoek aan ons kindercentrum.

Kinderopvang Snoopy en Miriam van Broekhuizen www.slajeslagmetgedrag.nl werken nauw samen. Indien gewenst ondersteunt Miriam (gedrag specialist) ons en ouders van Kinderopvang Snoopy, als zij vragen hebben over het gedrag van hun kind.

Bij Miriam kan je terecht als er vragen zijn rondom een kind.

Wanneer ga je naar een kindercoach? Soms loopt het even niet zo lekker met je kind. Je twijfelt of je kind wel weerbaar genoeg is, of je merkt dat het moeite heeft met het uiten van emoties. Je kind trekt zichzelf terug of is vaak boos. Soms zit een kind niet lekker in zijn vel en is het lastig om aan te geven waar dat door komt. Je gunt ieder kind dat het wel lekker in zijn vel zit. Of je nu ouder bent, leerkracht of met kinderen werkt.

Een kindercoach onderzoekt dan op een speelse manier waar het gedrag vandaan komt. Waar heeft dit kind eigenlijk behoefte aan?

Kinderopvang Snoopy en Bso Woodstock vinden lezen en voorlezen erg belangrijk. Lezen is goed voor je ontwikkeling, maar ook leuk en ontspannend! Snoopy en Woodstock starten de kinderboekenweek met de opening van een kinderboekzwerfstation. Kinderen kunnen een leuk boek uitkiezen uit de boekenkast en het boek meenemen naar huis om heerlijk te lezen. Is het boek uit? Laat het boek dan achter op een openbare plek, zodat een ander kind het boek mee kan nemen om te lezen. Het boek zwerft dan door Nederland en maakt een bijzondere reis!

Het zwerfboekStation is voor alle kinderen en iedereen is welkom om bij ons een boek op te halen of om een boek achter te laten!

Hij is helemaal weg van Snoopy

Wij brengen ons zoontje nu ruim een jaar naar Snoopy.

Google review, René Jurgens

Blos kinderopvang

Snoopy is onderdeel van BLOS kinderopvang. Samen werken wij aan toegankelijke, kwalitatieve en [...]

[dc_social_wall id="7982"]