Kinderdagverblijf Apeldoorn

Als je je kind(je) voor het eerst naar een Kinderdagverblijf Apeldoorn brengt, geef je een hele verantwoordelijkheid uit handen en vinden wij dat je veel van een kinderopvang mag verwachten.

Wij vinden het belangrijk dat er liefdevol voor je kind(je) wordt gezorgd en dat je kindje voldoende individuele aandacht krijgt en dat we echt luisteren naar je kind.

Voor onze pedagogisch medewerksters is het vanzelfsprekend dat ze bij iedereen persoonlijk en intensief betrokken zijn. Kinderdagverblijf Apeldoorn Snoopy biedt een huiselijke, rustige, veilige en uitdagende omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De eerste vier levensjaren doorloopt je kind verschillende fases en maakt het zich allerlei vaardigheden eigen. Ieder kind is anders en heeft een eigen tempo en unieke manier van ontwikkelen. Wij doen dan ook veel meer dan je kind liefdevol opvangen en praktisch verzorgen. Wij geven elk kind de specifieke aandacht en spelmaterialen die het nodig heeft en stimuleren hem of haar in de ontwikkeling.

De dagelijkse begeleiding van het management (tevens ook opgeleid als pedagogisch medewerksters), zorgt ervoor dat er op ieder moment van de dag ondersteuning en begeleiding mogelijk is. Dit is een kwaliteit die Snoopy onderscheidend maakt. Soms is er op de groep even extra ondersteuning nodig, bijv. als een kindje wat langer de tijd nodig heeft om te drinken of als het kindje moeite heeft met wennen of met slapen. Daarnaast is het belangrijk dat onze medewerksters goed worden begeleid in hun ontwikkeling en het werken volgens onze visie en ons beleid.